Frank Sinatra tema på Swingcafé

Kön till Sjuans mötesplats ringlade lång redan en timme före start när det var dags för Frank Sinatra tema på februaris Swingcafé. Det var gruppen Frankie´s som stod för musiken inför den fullsatta salongen.

Eftersom det är önskvärt att hamna vid ett så bra bord som möjligt vill besökarna komma in i salen så fort som möjligt och då har man upptäckt att det går mycket fortare att betala med kontanter i stället för att Swisha!

När så gruppen drog i gång var det många igenkännande leenden bland publiken som fick höra så väl Come fly with me som Fly me to the moon. När det så var dags för That´s life berättade kapellmästaren och sångaren i gruppen, Hans-Olov Henriksson, att man skulle ta den svenska varianten kallad Mitt liv, skriven speciellt för Tommy Körberg.

Speciellt mäktigt blev det när man under andra set spelade den kanske mest kända Sinatra låten, My Way. Här såg man många slutna ögon och vaggande huvuden bland publiken.

Avslutningsvis blev det ett potpurri på tre låtar med bland annat New York, New York. Gruppen fick givetvis inte sluta där utan på allmän begäran applåderas extranumret Bye, bye blackbird fram, och dagen slutade med en stående ovation.

Dela gärna vidare

Rulla till toppen