Vårfest för Frivilligcentralens volontärer

frivilligcentralen öppnar igen

Den 30 maj kl.13.00 stod bussarna klara på Sjuans mötesplats på Mariehem för att ta Frivilligcentralens volontärer till Skeppsviks herrgård där en buffé samt kaffe och sommartårta väntade. Det är tredje året Frivilligcentralen har den mycket uppskattade vår/sommar festen i Skeppsvik. Även i år visade solen sin bästa sida. När alla funnit sin plats, hälsade ordförande Ann-Christin Ölund alla välkomna och tackade alla volontärer för det fantastiska och viktiga arbete de gör och för den medmänsklighet de visar genom utförande av sina uppdrag. Hon informerade även om att fotografering skulle ske.

 Verksamhetsledaren Erica Andersson var glad att så många volontärer kunde följa med för att njuta av sommarbufféen på Skeppsviks herrgård. Hon tackade också alla volontärer för det betydelsefulla arbete de utfört och poängterade hur värdefulla de är för uppdragstagarna och Frivilligcentralen. I väntan på sin tur till maten fick alla volontärer ta en gratis lott. Vinsterna 1-3 (fruktkorg och kaffe) delades ut innan avfärden hemåt.                                                                                                        

Innan kaffe och tårtan berättade Monica Östensson om ordleken bak och fram, läste en dikt av okänd författare om Självkännedom. Därefter delades ordleken och en ordspråks lek ut till volontärerna att klura på. Vid genomgång av svaren på lekarna visade sig att många hade alla rätt.

Efter några timmars samvaro, med ett gemytligt sorl och många glad skratt där volontärerna hade mycket att avhandla, var det dags för hemfärd. Erica tackade för en trevlig lunch och önskade alla en glad sommar.

Dela gärna vidare

Rulla till toppen