Vårfest för Frivilligcentralens volontärer

UllaBritt Kullh, tv, avtackades av FvC´s styrelseordförande Ann-Christin Ölund innan Aina Axelsson, gruppledare och tidigare styrelseledamot, tog vid och höll ett kort tal till UllaBritt.
Även i år blev det fest på Skeppsviks herrgård

Att engagera sig som volontär hos Frivilligcentralen (FvC) gör man utan ersättning. Belöningen är glädjen att göra något positivt för och tillsammans med en medmänniska. För att tacka våra volontärer för det fantastiska arbetet de gör så bjuds det på fest varje vår och i år gick bussen till Skeppsviks herrgård där en buffé väntade. Av de 130 volontärer som finns hos FvC var ett åttiotal med på detta.I år var det lite speciellt eftersom verksamhetsledare UllaBritt Kullh har valt att gå i pension efter fem år på posten – alldeles för tidigt enligt den samlade meningen bland volontärerna. Men UllaBritt vill nu ägna mer tid åt familjen. Hon efterträds av Erica Persson på posten som verksamhetsledare.

Skeppsviks herrgård hade dukat upp i stora salen och välorganiserat och disciplinerat gick bord efter bord in och tog för sig av den välsmakande buffén. Uppmaningen var att börja med det kallskurna och ta sedan en ny tallrik till det varma!

Innan kaffe och tårtan kom fram hade Monica Östensson satt ihop en liten ordlek med ord och deras synonymer som skulle passas ihop. Här gällde det att läsa med särskrivning, och som exempel kan nämnas att ordet påskris skulle paras ihop med Slut på kassar (blir det lättare om vi skriver pås-kris!). Även ko ihop med mutant var med, välkända för korsordslösare.

Mätta och belåtna äntrade sedan deltagarna de två bussar som behövdes för transporten till och från, redo för nya uppdrag som volontärer i FvC.

Dela gärna vidare

Rulla till toppen