julfest för Frivilligcentralens volontärer

7 December var det dags för årets julfest för Frivilligcentralens volontärer. Ett sätt för frivilligcentralen att visa uppskattning för allt det fina jobb som görs av våra volontärer. I år skedde festen på restaurang Kummin där vi serverades gravlax, skinka, gröt med tillbehör samt olika brödsorter för att passa alla.

När klockan var slagen, hälsade ordförande Ann-Christin Ölund alla välkomna till dagens julfest och informerade om fotografering pågår under lunchen. Ett trivsamt sorlande och en gemytlig stämning hördes när alla sökte och fann sin plats vid ett bord. 

Erica talade om det praktiska för lunchen och tackade alla volontärerna för de fina, betydelsefulla, uppskattade och viktiga arbete de gör. Erica presenterade dagens magnifika underhållare, musikern Elin Örebrand boende i Klabböle som berättade att hon alltid får vara glad på jobbet.  

Alla lät sig väl smaka och att maten var till belåtenhet kunde man förstås av att en och annan tog en portion till. Kaffe och godbiten hämtades i stora restaurangen, som kryddan på en härlig jullunch. 

Elin spelade kända och älskade julsånger och andra låtar medan vi fyllde våra magar. Hon läste en fin berättelse om Lelle som spelade med i skolans julspel. 

Som sista punkt spelade Elin Örebrand sånger om gemenskap bland annat ”ju mer vi är tillsammans”, ”sträck ut din hand”,” räck dig min hand”. 

Glada och nöjda lämnade volontärerna en trivsam eftermiddag där stämningen varit på topp. Längst ner i lokalen stod Erica och delade ut en julklapp och önskade alla en God Jul.” 

Dela gärna vidare

Rulla till toppen